Предлагаме работа на процент продажби

Станете наш дистрибутор.

Искате гъвкаво работно време, което да определите сами ? Това е работата за вас !

Ако имате добри комуникативни умения и можете да предлагате стоки на магазини, офиси и други предприятия, разгледайте нашето предложение.

Ние ви предлагаме 10 % върху стойността от всяка една доставка !

Вашата работа е да намирате нови клиенти и да създадете своя дистрибуторска мрежа, а след това да взимате и предоставяте бъдещите заявки на вашите клиенти (по-надолу в описанието ще видите кога и кои райони изпълняваме, като вашата задача е да давате заявка на предния ден до 17:00 Ч.)

Условията за райониране важат за магазини !

Ако вашите клиенти са офиси или домакинства, заявките могат да бъдат доставени експресно в рамките на до 48 часа без значение къде точно в гр. София се намират те. За повече информация позвънете на телефон 088-55-10-800 или 08-7777-6666

В Понеделник изпълняваме заявки в района на Костинброд, Годеч, Божурище, Своге, Искрец и околните области.

Във Вторник изпълняваме заявки в района на град София и кварталите : жк. Люлин, жк. Младост, кв Драгалевци, Центъра на град София, жк. Надежда, жк. Банишора, кв. Толстой, кв. Връбница и други близки до изредените квартали.

В Сряда изпълняваме заявки в района на град София и кварталите : жк. Дружба, Казичане, Кривина, Димитър Миленков, жк. хаджи Димитър, кв. Орландовци, кв Левски В и Г, Център – Янко Сакъзов, Оборище и района около изредените зони и квартали.

В Четвъртък изпълняваме заявки в района на град София и кварталите : Овча Купел, Лозенец, Южен парк, Княжево и околните райони и квартали от изброените.

В Петък изпълняваме заявки в центъра на гр. София, кв Надежда и околните район и квартали.

В Събота изпълняване заявки в района на Елин Пелин, Мусачево, Саранци, Елин Пелин, Нови Хан, Враждебна и околните области.

За повече информация и въпроси можете да се свържете с нас на:

Имейл:  kniajevo_mineral@abv.bg
Телефон:  088-55-10-800